About us

Kompania FORK–LIFT ALBANIA është krijuar më 18 Shkurt 2009 duke filluar aktivitetin e saj si person fizik, krijuar dhe ideuar për funksionimin e saj nga Z.Bashkim MADANI  i cili është specializuar në fushën e riparimit të makinerive tip pirunj në Itali.

Si rezultat i punës të vazdueshme Kompania është rritur duke ju ofruar tipe të pirunjëve të ndryshëm,mbështetje teknike pas shitjes së tyre, transpaleta, pirunj me qera, bateri,  pjesë këmbimi të ndryshme  një mbështetje teknike ndaj klientëve tanë të cilët janë potencial në tregun shqiptar.

Kashar, Prane Klinikes se syve "Uzllova"
1000 Tirana
Albania
 

Tel: +355 69 20 98 719