Çfarë produkti më nevojitet?

0
0 mm
13000
1000
1000 kg
8500
Ktheni gjithçka në zero

Keni nevojë për ndonjë këshillë? Hyni në kontakt!

Na kontaktoni

Pirunë transportues dore

CE Low lifting hand pallet truck Cesab

CE

Modele ngritjeje të ulët

Gama e pirunëve për ngritje të ulët me dorë CESAB (kapacitet që shkon nga 2.0 deri në 3.0 ton) përfshin versione dhe konfigurime të ndryshme për të përmbushur kërkesat e tregut, si një version i fr

high lifting models cesab hand pallet truck

CE-H

Modele ngritjeje të lartë

Modeli i lartë i ngritjes H200 (me një kapacitet prej 1,0 ton) - i disponueshëm gjithashtu edhe me një motor elektrik ngritjeje - është një karrel i gjithanshëm, ideal për t’u përdorur si një plan

Pirunë transportues elektrikë për paleta

powered pallet truck cesab p100

P100

Kompakt dhe i manovrueshëm

Eliminim i tërheqjes me dorë, i shtyrjes dhe i ngritjes së ngarkesave dhe përmirësim i rendimentit. Karreli ngritës elektrik CESAB P113 është një përmirësim ideal nga një pirun dore për paleta.

powered pallet truck cesab p200

P200

Manovrim pa vështirësi i paletave

Kur bëhet fjalë për nevojat e operacioneve të këmbësorëve, gama e karrelëve ngritës elektrikë CESAB P200 do të thotë biznes.

P216i

P216i i ri i projektuar me jone litiumi

Me këtë karrel të ulët ngritës P216i, të projektuar vetëm në bazë të konceptit tonë modular me jone litiumi, CESAB shton një model të ri me veçori unike në gamën tashmë të provuar të pirunëve elekt

powered pallet truck cesab p300

P300

Kompakt në përmasa, i madh në performancë

Karrelët ngritës elektrikë CESAB P300 ofrojnë një kombinim pa kompromise të manovrueshmërisë kompakte dhe të performancës së lartë.

Pirunë transportues elektrikë

cesab stacker truck s100

S100

Modele me intensitet të ulët

E përdorur në dyqanet ushqimore dhe me pakicë, zyra, magazina dhe industrinë prodhuese, Seria CESAB S100 është një zgjedhje e shkëlqyer për përdorime me intensitet të ulët dhe në zona të kufizuara.

cesab stacker truck s200

S200

Manovrim pa vështirësi i paletave

Kur bëhet fjalë për nevojat e operacioneve të këmbësorëve, gama e karrelëve ngritës elektrikë CESAB S200 do të thotë biznes.

cesab stacker truck s300

S300

Versatility meets performance

Gama CESAB S300 i sjell performancë të rëndë gamës së karrelëve ngarkues me motor CESAB.

Karrelë ngritës të mbledhshëm

cesab reach truck r100

R100

Funksionalitet inteligjent

Forma ndjek funksionin - CESAB R100 është një karrel i mbledhshëm praktik dhe i lehtë për t’u përdorur, i cili është projektuar për të ofruar një manovrueshmëri të lartë, besueshmëri dhe siguri për