B400

Kompakt dhe i fuqishëm

Me të gjithë pirunët e rinj ngritës me 4 rrota CESAB B400 ju nuk do ta keni më të nevojshme të bëni  zgjedhjen ndërmjet manovrimit dhe performancës. Ju mund t'i keni që të dyja ato. Falë motorëve të fuqishëm 48 volt AC, CESAB B400 sjell një performancë të jashtëzakonshme që ju ndihmon të rrisni rendimentin.

Performanca e lartë plotësohet nga një dizajn kompakt, i cili në sajë të një shasie më të shkurtër dhe të gomave drejtuese më të vogla, do të thotë se CESAB B400 ofron një manovrueshmëri të jashtëzakonshme edhe në hapësira të kufizuara.

Merrni vlerësimin tim

Na kontaktoni

Specifikimet

Kodi i modelit B415
Njësia e energjisë Elektrike
Kapaciteti i ngarkesës (Q) 1500 kg
Qendra e ngarkesës (c) 500 mm
Lartësitë e ngritjes (h23) nga 2970 mm
Shpejtësia e ecjes me / pa ngarkesë 19/19 km/h
Shpejtësia e ngritjes me / pa ngarkesë 0.4/0.6 m/s
Rrezja e kthimit (Wa) 1616 mm
Tensioni / kapaciteti i vlerësuar i baterisë (5h) 48V / 420-500 Ah
Kodi i modelit B416 B416L
Njësia e energjisë Elektrike Elektrike
Kapaciteti i ngarkesës (Q) 1600 kg 1600 kg 
Qendra e ngarkesës (c) 500 mm  500 mm
Lartësitë e ngritjes (h23) nga 2970 mm  2970 mm
Shpejtësia e ecjes me / pa ngarkesë 19/19 km/h  19/19 km/h
Shpejtësia e ngritjes me / pa ngarkesë 0.4/0.6 m/s  0.4/0.6 m/s
Rrezja e kthimit (Wa) 1719 mm  1823 mm
Tensioni / kapaciteti i vlerësuar i baterisë (5h) 48V / 525-625 Ah  48V / 690-750 Ah
Kodi i modelit B418 B418L
Njësia e energjisë Elektrike  Elektrike
Kapaciteti i ngarkesës (Q) 1800 kg 1800 kg 
Qendra e ngarkesës (c) 500 mm  500 mm
Lartësitë e ngritjes (h23) nga 2970 mm  2970 mm
Shpejtësia e ecjes me / pa ngarkesë 19/19 km/h  19/19 km/h
Shpejtësia e ngritjes me / pa ngarkesë 0.4/0.6 m/s  0.4/0.6 m/s
Rrezja e kthimit (Wa) 1719 mm  1823 mm
Tensioni / kapaciteti i vlerësuar i baterisë (5h) 48V / 525-625 Ah  48V / 690-750 Ah
Kodi i modelit B420
Njësia e energjisë Elektrike
Kapaciteti i ngarkesës (Q) 2000 kg
Qendra e ngarkesës (c) 500 mm
Lartësitë e ngritjes (h23) nga 2970 mm
Shpejtësia e ecjes me / pa ngarkesë 19/19 km/h
Shpejtësia e ngritjes me / pa ngarkesë 0.38/0.6 m/s
Rrezja e kthimit (Wa) 1823 mm
Tensioni / kapaciteti i vlerësuar i baterisë (5h) 48V / 690-750 Ah

Studim i rasteve të ngjashme