R100

Funksionalitet inteligjent

Forma ndjek funksionin - CESAB R100 është një karrel i mbledhshëm praktik dhe i lehtë për t’u përdorur, i cili është projektuar për të ofruar një manovrueshmëri të lartë, besueshmëri dhe siguri për operacionet e lëvizjes së materialeve.

CESAB R100 shfrytëzon në maksimum dizajnin ergonomik inteligjent. Lartësia e rregullueshme e dyshemesë, tastierat e kontrollit dhe ndenjësja bëjnë të mundur që karreli t’i përshtatet personit që ndodhet prapa komandave, sepse një operator që punon në kushte komode është një operator me më shumë rendiment.

Merrni vlerësimin tim

Na kontaktoni

Specifikimet

Kodi i modelit R112
Kapaciteti i Vlerësuar 1200 kg
Lloji i Operatorit Ride-on
Lloji i shtyllës* DT/TF
Lartësitë e ngritjes (h23) nga 3000 mm
Lartësia maksimale e ngritjes (h23) 7000 mm
Shpejtësia e ecjes me / pa ngarkesë 10 km/h
Shpejtësia e ngritjes me / pa ngarkesë 0.31/0.44 m/s
Shpejtësia e uljes me / pa ngarkesë 0.49/0.52 m/s
Gjerësia e shasisë (b1) 1270 mm
Hapësirat për vendosjen e baterive Ndërrim standard / anësor
Tensioni i Baterisë / kapaciteti nominal K5 48V / 310 - 465 Ah
Fuqia e motorit në ecje / ngritje 5/10 kW

* Llojet e Shtyllës: Simplex (S), Dupleks Tele (DT), Dupleks Tele e hapur (DTO), Dupleks Ngritje e lirë (DF), Tripleks Ngritje e lirë (TF)

Kodi i modelit R114
Kapaciteti i Vlerësuar 1400 kg
Lloji i Operatorit Ride-on
Lloji i shtyllës* DT/TF
Lartësitë e ngritjes (h23) nga 3000 mm
Lartësia maksimale e ngritjes (h23) 8500 mm
Shpejtësia e ecjes me / pa ngarkesë 10 km/h
Shpejtësia e ngritjes me / pa ngarkesë 0.30/0.43 m/s
Shpejtësia e uljes me / pa ngarkesë 0.51/0.52 m/s
Gjerësia e shasisë (b1) 1270 mm
Hapësirat për vendosjen e baterive Ndërrim standard / anësor
Tensioni i Baterisë / kapaciteti nominal K5 48V / 465 - 620 Ah
Fuqia e motorit në ecje / ngritje 5/10 kW

* Llojet e Shtyllës: Simplex (S), Dupleks Tele (DT), Dupleks Tele e hapur (DTO), Dupleks Ngritje e lirë (DF), Tripleks Ngritje e lirë (TF)

Kodi i modelit R116
Kapaciteti i Vlerësuar 1600 kg
Lloji i Operatorit Ride-on
Lloji i shtyllës* DT/TF
Lartësitë e ngritjes (h23) nga 3000 mm
Lartësia maksimale e ngritjes (h23) 8500 mm
Shpejtësia e ecjes me / pa ngarkesë 10 km/h
Shpejtësia e ngritjes me / pa ngarkesë 0.28/0.43 m/s
Shpejtësia e uljes me / pa ngarkesë 0.52/0.52 m/s
Gjerësia e shasisë (b1) 1270 mm
Hapësirat për vendosjen e baterive Ndërrim standard / anësor
Tensioni i Baterisë / kapaciteti nominal K5 48V / 620 Ah
Fuqia e motorit në ecje / ngritje 5/10 kW

* Llojet e Shtyllës: Simplex (S), Dupleks Tele (DT), Dupleks Tele e hapur (DTO), Dupleks Ngritje e lirë (DF), Tripleks Ngritje e lirë (TF)

Studim i rasteve të ngjashme