R200

Dizajn kompakt, performancë e lartë

Gama e re CESAB R200 është krijuar për të ofruar një rendiment të jashtëzakonshëm në operacionet e lëvizjes së materialeve në mjedise pune potencialisht të kufizuara.

Dizajni i hijshëm dhe i hollë e bën atë të përsosur për situata të vështira që kërkojnë nivele të larta rendimenti dhe përdorime të tilla, si vendosja në blloqe dhe vendosja drejtpërdrejt në rafte.

Merrni vlerësimin tim

Na kontaktoni

Specifikimet

Kodi i modelit R212
Kapaciteti i Vlerësuar 1200 kg
Lloji i Operatorit Ride-on
Lloji i Disponueshëm i Shtyllës* DT / DF / TF
Lartësitë e ngritjes (h23) nga 3350 mm
Lartësia maksimale e ngritjes (h23) 6000 mm
Shpejtësia e ecjes me / pa ngarkesë 10/11 km/h
Shpejtësia e ngritjes me / pa ngarkesë 0.29/0.42 m/s
Shpejtësia e uljes me / pa ngarkesë 0.47/0.47 m/s
Gjerësia e shasisë (b1) 1120 mm
Hapësirat për vendosjen e baterive  Ndërrim standard / anësor
Tensioni i Baterisë / kapaciteti nominal K5 48V / 310 - 620 Ah
Fuqia e motorit në ecje / ngritje 7.5/7.4 kW

* Llojet e Shtyllës: Simplex (S), Dupleks Tele (DT), Dupleks Tele e hapur (DTO), Dupleks Ngritje e lirë (DF), Tripleks Ngritje e lirë (TF)

Kodi i modelit R214
Kapaciteti i Vlerësuar 1400 kg
Lloji i Operatorit Ride-on
Lloji i shtyllës Triplex Freelift
Lartësitë e ngritjes (h23) nga 4400 mm
Lartësia maksimale e ngritjes (h23) 6300 mm
Shpejtësia e ecjes me / pa ngarkesë 10/11.2 km/h
Shpejtësia e ngritjes me / pa ngarkesë 0.27/0.42 m/s
Shpejtësia e uljes me / pa ngarkesë 0.50/0.44 m/s
Gjerësia e shasisë (b1) 1120 mm
Hapësirat për vendosjen e baterive  Ndërrim standard / anësor
Tensioni i Baterisë / kapaciteti nominal K5 48V / 310 - 620 Ah
Fuqia e motorit në ecje / ngritje 7.5/7.4 kW
Kodi i modelit R216
Kapaciteti i Vlerësuar 1600 kg
Lloji i Operatorit Ride-on
Lloji i shtyllës Triplex Freelift
Lartësitë e ngritjes (h23) nga 4400 mm
Lartësia maksimale e ngritjes (h23) 8500 mm
Shpejtësia e ecjes me / pa ngarkesë 10/11.2 km/h
Shpejtësia e ngritjes me / pa ngarkesë 0.25/0.42 m/s
Shpejtësia e uljes me / pa ngarkesë 0.50/0.44 m/s
Gjerësia e shasisë (b1) 1120 mm
Hapësirat për vendosjen e baterive  Ndërrim standard / anësor
Tensioni i Baterisë / kapaciteti nominal K5 48V / 310 - 620 Ah
Fuqia e motorit në ecje / ngritje 7.5/7.4 kW