R300

Modele me intensitet të lartë

Gama CESAB R300 garanton një rendiment të jashtëzakonshëm që nga dita e parë dhe për shumë vite të ardhshme. Çdo aspekt i çdo modeli të gamës është zhvilluar për të rritur rendimentin në lartësi të reja dhe madje edhe më të mëdha.

Një drejtues mjeti që punon në kushte komode dhe i sigurt është një drejtues me rendiment. Pra, në mënyrë që të përftoni rendimentin maksimal nga personi që qëndron prapa kontrolleve, janë integruar komoditeti dhe lehtësia e funksionimit në çdo aspekt të dizajnit ergonomik të CESAB R300.

Merrni vlerësimin tim

Na kontaktoni

Specifikimet

Kodi i modelit R314
Kapaciteti i Vlerësuar 1400 kg
Lloji i Operatorit Ride-on
Lloji i shtyllës Triplex Freelift
Lartësitë e ngritjes (h23) nga 4900 mm
Lartësia maksimale e ngritjes (h23) 11000 mm
Shpejtësia e ecjes me / pa ngarkesë 10.3/11.0 km/h
Shpejtësia e ngritjes me / pa ngarkesë 0.38/0.68 m/s
Shpejtësia e uljes me / pa ngarkesë 0.55/0.59 m/s
Gjerësia e shasisë (b1) 1270 mm
Hapësirat për vendosjen e baterive Ndërrim standard / anësor
Tensioni i Baterisë / kapaciteti nominal K5 48V / 465 - 775 Ah
Fuqia e motorit në ecje / ngritje 7.5/11.0 kW
Kodi i modelit R316
Kapaciteti i Vlerësuar 1600 kg
Lloji i Operatorit Ride-on
Lloji i shtyllës Triplex Freelift
Lartësitë e ngritjes (h23) nga 4900 mm
Lartësia maksimale e ngritjes (h23) 13000 mm
Shpejtësia e ecjes me / pa ngarkesë 10.0/11.0 km/h
Shpejtësia e ngritjes me / pa ngarkesë 0.36/0.68 m/s (0,50/0,68 m/s alternativë)
Shpejtësia e uljes me / pa ngarkesë 0.55/0.59 m/s
Gjerësia e shasisë (b1) 1270 mm
Hapësirat për vendosjen e baterive Ndërrim standard / anësor
Tensioni i Baterisë / kapaciteti nominal K5 48V / 465 - 930 Ah
Fuqia e motorit në ecje / ngritje 7.5/11.0 kW (7,5 – 15 kW alternativë)
Kodi i modelit R318
Kapaciteti i Vlerësuar 1800 kg
Lloji i Operatorit Ride-on
Lloji i shtyllës Triplex freelift 
Lartësitë e ngritjes (h23) nga 4850 mm
Lartësia maksimale e ngritjes (h23) 13000 mm
Shpejtësia e ecjes me / pa ngarkesë 11.0/11.0 km/h
Shpejtësia e ngritjes me / pa ngarkesë 0.46/0.68 m/s
Shpejtësia e uljes me / pa ngarkesë 0.55/0.60 m/s
Gjerësia e shasisë (b1) 1270 mm
Tensioni i Baterisë / kapaciteti nominal K5 48V / 620 - 930 Ah
Fuqia e motorit në ecje / ngritje 7.5/11.0 kW (7,5 – 15 kW alternativë)
Kodi i modelit R320
Kapaciteti i Vlerësuar 2000 kg
Lloji i Operatorit Ride-on
Lloji i shtyllës Triplex Freelift
Lartësitë e ngritjes (h23) nga 4850 mm
Lartësia maksimale e ngritjes (h23) 13000 mm
Shpejtësia e ecjes me / pa ngarkesë 11.0/11.0 km/h
Shpejtësia e ngritjes me / pa ngarkesë 0.43/0.68 m/s
Shpejtësia e uljes me / pa ngarkesë 0.55/0.6 m/s
Gjerësia e shasisë (b1) 1270 mm
Hapësirat për vendosjen e baterive Ndërrim standard / anësor
Tensioni i Baterisë / kapaciteti nominal K5 48V / 620 - 930 Ah
Fuqia e motorit në ecje / ngritje 7.5/11.0 kW (7,5 – 15 kW alternativë)
Kodi i modelit R325
Kapaciteti i Vlerësuar 2500 kg
Lloji i Operatorit Ride-on
Lloji i shtyllës Triplex freelift
Lartësitë e ngritjes (h23) nga 4850 mm
Lartësia maksimale e ngritjes (h23) 13000 mm
Shpejtësia e ecjes me / pa ngarkesë 11.0/11.0 km/h
Shpejtësia e ngritjes me / pa ngarkesë 0.37/0.64 m/s
Shpejtësia e uljes me / pa ngarkesë 0.53/0.58 m/s
Gjerësia e shasisë (b1) 1270 mm
Tensioni i Baterisë / kapaciteti nominal K5 48V / 775 - 930 Ah
Fuqia e motorit në ecje / ngritje 7.5/11.0 kW (7,5 – 15 kW alternativë)

Studim i rasteve të ngjashme