P100

Kompakt dhe i manovrueshëm

Eliminim i tërheqjes me dorë, i shtyrjes dhe i ngritjes së ngarkesave dhe përmirësim i rendimentit. Karreli ngritës elektrik CESAB P113 është një përmirësim ideal nga një pirun dore për paleta.

Ideal për operacione me intensitet të ulët në hapësira të kufizuara, falë përmasave të tij kompakte dhe manovueshmërisë së shkëlqyer. CESAB P113 është gjithashtu i përsosur për përdorim në pjesën e prapme të karrelëve të dorëzimit, në sajë të opsionit të ringarkimit të mjetit.

Merrni vlerësimin tim

Na kontaktoni

Specifikimet

Kodi i modelit P113
Kapaciteti i Vlerësuar 1300 kg
Lloji i Operatorit Këmbësor
Shpejtësia me / pa ngarkesë 4.5/5.5 km/h
Gjatësia e karrelit pa pirunët (L2) 420 mm
Gjerësia e shasisë (b1) 700 mm
Tensioni i Baterisë / kapaciteti nominal K5 2x 12V / 63 Ah (Pa mirëmbajtje)
Ngarkuesi I përfshirë