P300

Kompakt në përmasa, i madh në performancë

Karrelët ngritës elektrikë CESAB P300 ofrojnë një kombinim pa kompromise të manovrueshmërisë kompakte dhe të performancës së lartë.

Me kapacitete prej 2000 kg dhe 2200 kg dhe shpejtësi transferimi deri në 10 km / h, karrelët CESAB P300 janë të përsosur për operacione që kërkojnë largësi të gjata udhëtimi, si dhe përdorime intensive si ngarkimi dhe shkarkimi i automjeteve.

Merrni vlerësimin tim

Na kontaktoni

Specifikimet

Kodi i modelit P320
Kapaciteti i Vlerësuar 2000 kg
Lloji i Operatorit Platforma e operatorit
Shpejtësia me / pa ngarkesë 6-9/6-10 km/h
Gjatësia e karrelit (L2) * pa pirunët dhe platformën 666 - 871 mm
Gjerësia e shasisë (b1) 730 mm
Tensioni i Baterisë / kapaciteti nominal K5 24V / 225 - 400 Ah
Gjatësia e pirunit 1000 - 2350 mm

* Në varësi të ndarjes për vendosjen e baterive

Kodi i modelit P322
Kapaciteti i Vlerësuar 2200 kg
Lloji i Operatorit Platforma e operatorit
Shpejtësia me / pa ngarkesë 7.5-9/8-10 km/h
Gjatësia e karrelit (L2) * pa pirunët dhe platformën 714 - 871 mm
Gjerësia e shasisë (b1) 730 mm
Tensioni i Baterisë / kapaciteti nominal K5 24V / 400 - 600 Ah
Gjatësia e pirunit 1000 - 2350 mm

* Në varësi të ndarjes për vendosjen e baterive

Studim i rasteve të ngjashme