S100

Modele me intensitet të ulët

E përdorur në dyqanet ushqimore dhe me pakicë, zyra, magazina dhe industrinë prodhuese, Seria CESAB S100 është një zgjedhje e shkëlqyer për përdorime me intensitet të ulët dhe në zona të kufizuara.

Karreli ngritës CESAB S110 mund të përdoret për transportimin e ngarkesave në largësi të shkurtra dhe si vendosje në lartësi të ulëta ngritjeje, si dhe përdoret si plan pune ergonomik i rregullueshëm në lartësi në operacionet e mbledhjes dhe të ndarjes në lloje.

Merrni vlerësimin tim

Na kontaktoni

Specifikimet

Kodi i modelit S110 S110S
Kapaciteti i Vlerësuar 1000 kg 1000 kg
Lloji i Operatorit Këmbësor Këmbësor
Krahët mbështetës Të fiksuar me Këmbalec (të rregullueshëm)
Shpejtësia me / pa ngarkesë 4.5/5.5 km/h 4.5/5.5 km/h
Gjatësia e karrelit pa pirunët (L2) 530 mm 572 mm
Gjerësia e shasisë (b1) 700 mm 700 mm
Lloji i shtyllës Shtyllë e vetme Shtyllë e vetme
Lartësitë e peshës (h23) 1580/2000 mm 1540/1960 mm
Tensioni i Baterisë / kapaciteti nominal K5 2 x 12V/63Ah * 2 x 12V/63Ah *
Ngarkuesi I përfshirë I përfshirë

* Pa mirëmbajtje